Een van de beste manieren om te groeien is om buiten je comfortzone te treden. Of dat nou in fotografie is of in het leven. Dit keer neemt Frank Annotee mij mee naar Arnhem om daar wat anders te doen dan landschapsfotografie.

Check ook Frank zijn video over deze avond: https://www.youtube.com/watch?v=DaRGkhju3QI

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor meer info over fotoreizen, cursussen, workshops en meer: https://bit.ly/35WETu5

Mijn vlogs gaan altijd over landschapsfotografie, maar dat is niet het enige dat ik aan fotografie doe. Ik maak ook portretten, promo videos, stadsfoto's en foto's van interieurs. Al blijft landschapsfotografie mijn eerste liefde, het is ook goed om je bezig te houden met andere soorten van fotografie. Zo ga ik in deze vlog Arnhem in met Frank Annotee van foto27 om te kijken of we mooie nacht composities kunnen vinden. Frank richt zich in zijn vlog meer op straatfotografie en de mensen, ik richt mij meer op de architectuur.

De beelden en het geluid is misschien niet zo geweldig in deze vlog, maar de foto's zijn wel van top kwaliteit al zeg ik het zelf. Ik ben heel blij met hoe scherp en netjes de foto's eruit zijn gekomen. Misschien moet ik dit toch maar eens vaker doen?

You may also like

Back to Top